Jäsentiedotteet                                      

Yhdistyskirje 31.8.2020

Syystervehdys kaikille. Alkukeväästā alkanut koronaepidemia on aiheuttanut supistuksia meidänkin toimintaamme. Keväällä jäivät pois Tallinnan oopperamatka, Mäntän taidekeskus Göstan seniorikahvit ja Kallenaution Kievari. Helpotusta ei tunnu olevan vieläkään tulossa. Päätimmekin hallituksessa siten, että mietimme tilaisuuksia kuukausi kerrallaan. Syyskuun tapaaminen on tässä kirjeessä ja tulevista tapahtumista on ajallaan tieto Oriveden Sanomien uudessa MeNyt-palvelussa. Kaikkiin tilaisuuksiin ovat myös puolisot tervetulleita. Tämä jäsenkirje lähetetään Opetusalan seniorijärjestöltä saatujen jäsentietojen perusteella. Yhdistyksessämme on jäseniä tällä hetkellä 65 henkilöä. Jäsenmaksun maksaminen Opetusalan Seniorijärjestöön säilyttää jäsenyyden paikallisyhdistyksessä. Oma yhdistyksemme ei peri jäsenmaksua.

Yhdistyksen toimihenkilöt tällä hetkellä ovat:

Puheenjohtaja Seija Käkelä, varapuheenjohtaja Anja Tarkkala, sihteeri Terhi Kinnari ja hallituksen muut jäsenet Marja-Riitta Alho ja Minna Lepistö.

Hallituksen varajäsenet ovat Liisa Mandelin ja Riku Heinonen.

Taloudenhoitaja on Esko Peltonen, toiminnantarkastaja Pentti Rajahalme ja varajäsen Jukka Alho.

Oriveden kaupungin vuonna 2017 perustetussa vanhusneuvostossa on varsinaisena jäsenenä

Marja-Riitta Alho ja varajäsenenä Minna Lepistö.

Yhdistyksemme kotisivun osoite on orivedensenioriopet.osj.fi, kotisivua päivittää Erkki Kinnari.

Marja-Liisa Remes on Tampereen senioriopettajien yhdistyksen puheenjohtaja ja Pirkanmaan piirin edustaja OSJ:n hallituksessa. Hallituksen varajäsen on tällä kaudella Seija Käkelä.

Toiminta syksyllä 2020

Liikunta

Allasjumppa uimahallilla keskiviikkoisin alkaen klo 11.00. Aloitus ke 2.9. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kaupunki laskuttaa yhdistykseltä 35 € / kerta sisältäen allasvuokran, virtuaaliohjauksen ja osallistujien sisäänpääsymaksun. Yhdistyksen keräämä 2 € / kerta maksetaan entiseen tapaan kahvilan kukkaroon, jotta saataisiin syyskauden jumppamaksu maksetuksi. Tämä systeemi sisältää vain vesijumpan, ei uimista. Sisäänpääsykortin saa kahvilasta.

Syyskuu

To 17.9. klo 12.30 käymme kahvilla Korkeakoskella Walleniuksen Wapriikissa. Hannele Eerola-Jämsen lupautui kertomaan suunnitelmistaan entisen kenkätehtaan suhteen. Halukkaat voivat vierailla myös läheisellä Juupajoen tuottajatorilla. Lähtö yhteiskyydein Suojan pihasta klo 12.00.

Lokakuu

Perjantaina 23.10. klo 12 tutustumme Oriveden kirjastoon Ilkka Kaita-Ahon opastuksella. Tilaisuus kestää noin tunnin.

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.